Πληροφορίες Αποστολής

Οι αγορές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλονται βάσει της μεθόδου αποστολής που έχετε επιλέξει κατά τη διαδικασία του checkout. Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται μέσω της Speedex, ενώ οι παραγγελίες εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται μέσω της DHL.

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται κατά το checkout και εξαρτάται από τη χώρα προορισμού και το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας δοθεί ανάλυση του κόστους μεταφοράς. Δεδομένου οτι οι τελωνειακοί δασμοί δεν συμπεριλαμβάνονται στα μεταφορικά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις αρμόδιες τελωνιακές αρχές της περιοχής σας. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός 2 εργασίμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποιείτε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που έχετε εισάγει είναι σωστή, καθώς θα είναι αδύνατον να διορθωθεί κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας. Σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών οι προθεσμίες παραλαβής μπορεί να είναι μεγαλύτερες των εκτιμώμενων. 

 

Κόστος Μεταφορικών

Ελλάδα:
Ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες με κάρτα και paypal άνω των 50€ και με αντικαταβολή άνω των 80€.
Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται ως εξης:
Αττική: 4€
Επαρχία: 6,5€
Ισχύει επιπλέον χρέωση 2€ για παραγγελίες με αντικαταβολή.

Άλλες χώρες:
Ανάλογα με τη χώρα προορισμού και το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας, το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου της DHL.
Ενημερώνεστε για το κόστος μεταφορικών της παραγγελιάς σας, κατά το checkout, πριν την ολοκλήρωση της.

 

Φόροι

 Οι Τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.