Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ COURIER

Σε περίπτωση που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν ΚΕΜ που αγοράσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε και να σας επιστραφεί το κόστος της αγοράς.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώστε το Δελτίο Επιστροφής (συμπεριλαμβάνεται στο δέμα παραλαβής), στο οποίο θα θέλαμε να αναφέρετε το λόγο (ή λόγους) επιστροφής. Επιστρέψτε το προϊόν, μαζί με το Δελτίο Επιστροφής, με προπληρωμένη και ασφαλισμένη αποστολή, στη διεύθυνση : 
ΚΕΜ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ 
ΤΣΑΚΑΛΩΦ 3, ΤΑΥΡΟΣ 
177 78, ΑΘΗΝΑ.

Για να μπορέσει να γίνει δεκτή η επιστροφή, πρέπει το προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο και να βρίσκεται στην εργοστασιακή του συσκευασία, με τα νάιλον καλύμματα στα χερούλια, τα εσωτερικά χαρτιά συσκευασίας, το καρτελάκι, το εξωτερικό προστατευτικό χαρτί και τη νάιλον σακούλα περιτυλίγματος.
Το χρονικό περιθώριο για οποιαδήποτε επιστροφή είναι 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας
Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αφού εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστραφεί το ποσό στην κάρτα σας εφόσον η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με χρήση πιστωτικής, ή σε Τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφόσον η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή.
Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail που θα σας πληροφορεί ότι το ποσό πρόκειται να σας επιστραφεί εντός των επόμενων 10 εργάσιμων ημερών. Θυμηθείτε ότι η πληρωμή στην πιστωτική κάρτα εξαρτάται πάντα από την τράπεζά σας.

Τα εξατομικευμένα προϊόντα της υπηρεσίας "Tag your bag", κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας,  δεν αλλάζονται και δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί κάποιος από τους παραπάνω όρους, η ΚΕΜ διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή και το προϊόν θα επιστραφεί στον πελάτη με χρέωση των εξόδων μεταφοράς.